fredag 12 augusti 2011

Hösttoner och loppisfynd

Visst viskar naturen höst? Kall klar luft, hög himmel, löv som prasslar och kvällsmörker. Välja-bänkpapper-tider helt enkelt. Förträffliga tider helt enkelt.

Mams är på besök och igår kurade vi ihop oss med varsin stick, praliner, likör och en film. Blev så peppad över den kommande Jane Eyre-filmatiseringen så det fick bli en Jane Eyre-tolkning från 1996. Lite halvljummen, gillade inte Mr Rochester, men mysigt var det!



Vattenmelonshjärtan (med hjälp av pepparkaksform).

Har även gjort lite loppisfynd. En riktigt slå-i-huvudet-på-bovar-och-banditer-väska samt ett inbundet ex av Tana Frenchs Till skogs (som inte går att få tag i nytryck).


Nu börjar fina fredagen. Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Nu mosar jag ihop lite kommentarer, istället för att sprida ut dom på rätt inlägg.. (Så får det bli när man inte loggar in sig på nätet dagligen...) Mycket tjusig väska att dänga till bovar och banditer med.. bara ut och leta:)
    Ska bli intressant att se den där mössan när den är färdig... väntar med spänning!
    Vet du inte att man kan ha både sjal och luva?:) Sjalen passar alldeles perfekt innanför...tips tips!
    Smakade melonen godare när den var hjärtformad?:)
    Sådär...allt med tror jag :)

    SvaraRadera
  2. Hi hi sjal och luva-kombo skall provas, återkommer på den punkten :) Ögat tyckte att de hjärtformade melonbitarna var liiite sötare, smaklökarna rapporterar dock ingen skillnad :D Kram kram

    SvaraRadera