onsdag 1 februari 2012

Jag gillar ballonger. Jag gillar namnsdagar. Jag gillar Emil.

Och innan det blev något Emil och jag, dvs innan vi blev ihop för en si så där sju år sedan, ville jag fira hans namnsdag. Jag skrev ett meddelande på en ballong, kollade upp hans adress (vi gick i samma klass så det är inte så "stalker-aktigt" som det låter, promise) och la brevet på lådan. Precis när jag postade det så kommer jag ihåg hur magen gjorde små fjärilsvolter samtidigt som jag tänkte "ska jag verkligen göra det här?".

Andra som har koll på ballonger och meddelanden är inflated/deflated. Nr 1 är min favorit. Önskar att min chef tyckte det var en god (på gränsen till briljant faktiskt) idé att jag gick omkring med den istället för min vanliga namnbricka. En ballong säger så mycket mer liksom ;)Bilderna är hämtade från inflated/deflated

Och det var Hello I'm Tiger som tipsade om dessa ballongpraliner från allra första början, för övrigt en riktig bloggpärla till inspiration.

2 kommentarer:

  1. Du är väl för söt! det är sånt där som man bara ser på film.. men man blir så glad när man får höra att det händer irl, så att säga. Hoppas Emil uppskattade det! :)

    SvaraRadera
  2. Det sagt från en filur som dig (filur = högst stående pysselmänniska) så tar jag det som bra betyg ;)

    SvaraRadera