lördag 3 mars 2012

Söt sötare sötast

Personligen är jag inte så väggdekor:ig men det hindrar inte mig det allra minsta från att utropa "ack så sött" när jag ser Love Maes väggpynt.


De har även lite annat smått och gott, stickers och porslin till exempel. Även dessa grejer tillhör ack-så-sött-kategorin.Och kanske det allra bästa, de har en blogg med roliga freebies. Till exempel dessa julklappsetiketter (okej, jag vet att det är lite fel årstid men dom är ju så söta!) som det bara är till å printa ut.Alla bilder: Love Mae

Ett tips kan vara att om man ser något man gillar under freebies så hugg tag i det. Jag klickade nämligen glatt in där i morse för att skriva ut ett mönsterark som jag såg i höstas men tji fick jag, det fanns inte kvar.

Nu väntar lördagsfrukost! Och om någon undrar varför jag verkar vara uppe med tuppen är det för att det i själva verket var jag som väckte tuppen i morse. Typ i alla fall. Det samt att jag vinkade av Emil och vännen G som for mot Alperna med sina bräder i högsta hugg.

5 kommentarer:

 1. Åhhhh vad mycket fint! Jag blir alldeles nipprig! Tack söta du för tipset!

  SvaraRadera
 2. Gör han inget annat än åker bräda den där Emil? :)

  SvaraRadera
 3. I fredags (innan han och Göran flög iväg) var de snälla nog att visa lite hårdrocksklipp som de trodde "att jag faktiskt skulle tycka vara roliga" ;)

  SvaraRadera
 4. ok:) och dom kikar du på nu om och om igen?

  SvaraRadera