söndag 4 mars 2012

Obs! Ingen livskris

Efter att ha lagt pannan i djupa veck har jag (i princip) kommit fram till vad nästa stickprojekt kommer att bli. "Ännu en sjal?" kanske någon tänker men faktiskt inte. Jag kan stolt meddela att det blir en kofta, må så vara en grå kofta men dock ett stickprojekt som är en icke-sjal.


Det är Kim Hargreaves design och mönstret heter "Frankie boyfriend cardigan". Varför inte bara "Frankie"? Nå väl det kommer mer och värre i namnväg. Jag har nämligen även klickat hem en bok som heter (och det här är nästan jobbigt att skriva ut) I am cute dresses av Sato Watanabe. Vid sidan av titeln, som jag avstår att kommentera (men ärligt, hur tänkte de?!), så har jag gott hopp om att hitta en eller två mönster som jag har lika gott hopp om att jag ska få ihop till klänningsform. Det var väääldigt länge sedan jag sydde någonting överhuvudtaget så det behövs lite tilltro (och enkla mönster).
Lite Libertytyger på det där bara och jag är redo med min gamla Bettan. Ärligt talat så skulle jag bli ganska nöjd om jag bara fick till en sån där nonchalant sidoknut som tjejen har på mittersta bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar